Om Tricia

Skrivet 2013-10-06 Klockan 21:48:06

Jag är en snart 13 årig tjej, jag är född 4 december 2000. Jag är oftast glad, men om de inte funkar som jag vill så blir jag lätt irriterad. Jag har två chinchillor på irl som jag brukar ta hand om som heter Linus och Laban. Laban köpte jag själv för egna pengar så man kan säga att Laban är min. Jag brukar vara hos farmor och farfar rätt mycket för att träffa deras hundar Lady och Bella. Lady är 10 år och Bella är ca 5 månader.
 
 
 
På sso heter jag Patricia Bluewright och kallas för Tricia de var min syssling som inte orkade skriva patricia hela tiden så hon började kalla mig Tricia. Just nu har jag 4 hästar och en ponny. Min start häst Skyrain aka Sky som är ett jorviks varmblod. Nightangel aka Night är mitt Danska varmblod som jag brukar tävla med i champ. Darkriver aka River som är mitt engelska fullblod som jag brukar ha dressyr med. Rosemagic aka Rose som är min frisse. Och tillsist min lilla ponny Crazypearl aka Snigeln. Alla är jätte snälla och Snigeln hör man ju på namnet även fast han är i lvl 15. :D
 
 
 
Om ni vill få tag i mig breva! Elr leta upp mig brukar oftast vara i vg, för att det är mitt hemstall och för att det är "klubbens hemstall". Juste glömde nästan jag gillar att redigera bilder och lyssna på musik. Musik är mitt liv lyssnar hela tiden på musik och jag går i musik klass på irl. De var nog allt om mig, Här kmr några bilder:
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Lilly

Skrivet 2013-10-07 Klockan 22:25:03
Så fint :)

Svar: mm :)
triciasoffsso.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se